Weekend retreat med björn rudman - kunskap och verktyg för balans i vardagen, Stresshantering, återhämtning och prestationsångest

Kom iväg hemifrån, lär dig ta hand om dig själv på riktigt och träffa andra i samma situation

Från fredag eftermiddag till lördag eftermiddag kommer Björn Rudman och Jonathan Mathiasson vägleda deltagarna genom en ögonöppnande hälsoupplevelse från insidan ut. 
Genom föreläsningar som ger både kunskap, strategier och verktyg mot stress, oro, dåligt samvete, prestationsångest, återhämting, låg självkänsla och ouppfyllda behov kommer deltagarna att få en helt annan syn på sitt eget värde i en tuff vardag. Här är det inte alls omöjligt att du upptäcker nya vägar och riktningar i livet, vägar du tänkt på men kanske inte trodde var möjliga men som i själva verket var dina egna personliga och mänskliga behov som bad om uppmärksamhet. 

Fantastiska miljöer, underbar inredning, god mat och fina samtal på Stenugnsbaden Yacht Club i Stenungsund på västkusten. 

Varmt välkomna!

Preliminärt körschema

Fredag

15.30– Incheckning och fika 

16.00 – Föreläsning & Workshop – High performer – ”Prestation i allt och andras behov före mina”.
En föreläsning om inneboende krav på prestation, om att kunna stå för sina behov, om stress och oro för att inte duga till och att vara på ett sätt man egentligen inte är. 
Här får du förutom mer kunskap om situationen också mycket konkreta och handfasta verktyg och strategier för förändring. Björn utlovar igenkänning på gränsen till ”obehagligt spot on”.

18.00 – Tid för frågor och diskussion

19.00 – Middag i restaurangen med samtal

Lördag 

08.00 – Gemensam frukost 

09.00 – Föreläsning och Workshop – Utmattning och stressbesvär – ”Katastroftankar, kontrollbehov och bråttom på insidan”. 
En föreläsning om människans stress och när stressen blir till sjukdom. Om hur våra hjärnor går långt i förväg och målar upp katastrofbilder på något som inte hänt ännu, om hur kontroll känns bra i magen och om hur rädslor för saker som aldrig någonsin kommer inträffa kan äta upp en hel människa. Här får du förutom mer kunskap om situationen också mycket konkreta och handfasta verktyg och strategier för förändring. 

11.00 – Gemensamt träningspass med Jonathan Mathiasson med fokus på rörlighet och avslappning för spända muskler

12.00 – Gemensam lunch

13.30 – Föreläsning och Workshop – Helheten på riktigt ”Balansen mellan vardag, mig själv och livet”. 
En föreläsning om den otroligt svåra ”balansen” och hur Björn arbetar med att hjälpa patienter att bygga fram den även i de mest komplicerade vardagarna. Vart börjar man? Vad är viktigast? Vart finns fällorna? Hur extrem behöver man bli? Vad gör man med sitt dåliga samvete när någon annan får komma in och ”ta över” en stund? Hur hjälper vi våra barn att förstå det här med balans så de inte går i samma fallgropar i vuxna år? Här får du förutom mer kunskap om situationen också mycket konkreta och handfasta verktyg och strategier för förändring.

15.00 – Avslutning och kaffe tillsammans

Sammanfattad information och anmälan

Plats: Stenugnsbaden Yacht Club - Stenungsund (35 minuter på bra motorväg ifrån Göteborg)

Datum: 2022-09-02 + 2022-09-03

Inkluderar: Middag, övernattning i enkelrum fredag till lördag, frukost, lunch, fika, föreläsningar, träningar

Kostnad: 4995 SEK (faktureras med 10 dagars betalningsvillkor. Inkl moms för privatpersoner - exkl för företag. Fakturan kommer på e-post). 
Kostnad för SPA tillkommer för den som önskar. 

Om företag står för kostnaden: Utbildningen är absolut att betrakta som stresskurs/rehabiliteringsinsats för att hålla personal ifrån sjukskrivning eller hjälpa tillbaka. Avdragsgillt enligt skatteverket.

Antal platser: 30
FULLBOKAT

 

Anmälan - Eventet i september är fullbokat!