Föreläsning med Björn Rudman
- ENERGI KVAR EFTER JOBBET -

EN FÖRELÄSNING OM ÅTERHÄMTNING OCH EFFEKTIVA HÅLLBARA ÅTERHÄTMNINGSSTRATEGIER MED BJÖRN RUDMAN, specialiserad på behandling av stress, rehab och medarbetarhälsa. Nu kan du boka honom för en skräddarsydd föreläsning!

Björn Rudmans föreläsningar kännetecknas av att de är engagerande, lätta att förstå och att den som lyssnar lämnar föreläsningen med stark insikt, ny kunskap och nya verktyg. Precis som alla hans poster på Instagramkontot eller någon av alla hundratals självhjälpsfiler han spelat in och publicerat under åren.

Björns mest populära föreläsning heter ”Hållbart yrkesliv - Mer energi kvar EFTER jobbet” och bygger på faktumet att ju mer energi en medarbetare har efter jobbet desto bättre kommer den att må – och då kommer denna också att fungera bättre på sitt arbete. 

Genom att nå människor på deras hemmaplan kommer kunskapen och insikten att landa mycket hårdare. En inspirationsföreläsning som får personalen att tänka på sig själva, sin egen energi och vad som är viktigt på riktigt i deras liv blir ofta väldigt kraftfullt.
Om föreläsningen har som fokus att få individerna till att skapa så mycket energi och ork att det finns kvar EFTER jobbet tenderar lyssnarna att verkligen göra det dom får till sig. När detta händer får arbetsgivaren glada, friska, starka och lyckliga anställda vilket naturligtvis speglar av sig i arbetsprestationen. Alla vinner.

I branscher med krav på hög mental prestation och koncentration är fysisk och mental träning helt nödvändig i dagens samhälle och då behöver individerna kunskap och förståelse om varför och hur det skall gå till. Det får de på Björn Rudmans föreläsningar.

Deltagarna får bland annat med sig 
- Verktyg för optimal återhämtning
- Verktyg för att hushålla med energin över dagen
- Verktyg för att identifiera stressrelaterade besvär
- Verktyg för hållbart och stressförebyggande insatser på arbetsplatsen på chefsnivå (i de fall deltagarna är chefer)
- Verktyg för hållbart och stressförebyggande insatser på arbetsplatsen för arbetstagare

Den exakta utformningen av föreläsningen tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för målgruppen. 

Använd formuläret nedan för att skicka en föreläsningsförfrågan

Urval av Företag och institutioner som redan anlitat Björn