FöretagsFöreläsning med Björn Rudman
- ENERGI KVAR EFTER JOBBET -

Föreläsningar OM stress, belastning och ÅTERHÄMTNING.

Genom en mycket enkel och begriplig paketering förklarar jag det svåra runt stress och svårigheter att återhämta sig på ett lätt sätt.
När man fokuserar på att deltagarna skall ha mer energi kvar EFTER jobbet.  Ju mer energi en medarbetare har efter jobbet desto bättre kommer hon eller han att må. Har personalen energi till sitt vardagsliv och sin fritid kommer individen blir gladare, få ännu mer energi och ta med sig denna tillbaka till jobbet och vara en del av uppåtgående trend i personalstyrkans mående.

Genom att nå människor på deras hemmaplan kommer kunskapen och insikten att landa bättre. Detta är en kunskaps och inspirationsföreläsning som får personalen att tänka på sig själva, sin egen energi och vad som är viktigt på riktigt i deras liv. Inriktningen gör att benägenheten och motivationen till att göra positiva förändringar ökar.
Om föreläsningen har som fokus att få individerna till att skapa så mycket . När detta händer får arbetsgivaren gladare, friskare och mer hållbart presterande anställda.
Alla vinner.


I branscher med krav på hög prestation och koncentration är fysisk och mental återhämtning och belastningskontroll helt nödvändig i dagens samhälle och då behöver individerna kunskap och förståelse om varför och hur det skall gå till. Det får de på Björns föreläsningar.

Den exakta utformningen av föreläsningen och offerering tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för deltagarna.

Björn utgår ifrån Göteborg och föreläser i hela landet och såklart även digitalt.

Använd formuläret nedan för att skicka en föreläsningsförfrågan

  • Vi ringer upp för att fråga mer och prata vidare om upplägget.
  • Lokalt eller digitalt?
  • Specifikt datum eller flexibelt men under tidsperiod?

Urval av tidigare beställare: