Enskild Samtalsterapi med björn rudman

Denna tjänst avser individuell samtalsterapi för att hantera svåra uppväxter, relationer, svårlösta vardagsproblem, problem i föräldraskap och liknande.

Björn Rudman, samtalsterapeut Björn Rudman, samtalsterapeut

Alla patienter börjar med ett kortare kostnadsfritt bedömningssamtal. Det är till för att ta reda på om Björn är rätt person för dig eller om det är så att du skulle få bättre anpassad hjälp någon annanstans.

Om vi tror att han har med sig något ordentligt "till bordet" så säger vi det. Tror vi att du istället borde börja i någon annan ände utan honom så säger vi det också. Hans ambition är hela tiden att bygga bort sig ur patienternas liv. Björns terapi är lika mycket en utbildning och vägledning som det är terapi för att du som patient skall lära dig det du behöver för att kunna klara dig själv även efter ni är klara. 

Bedömningssamtalet handlar mycket om att du som patient skall få berätta vad du söker hjälp för, hur din situation ser ut, vad som är jobbigast "just idag", vad det är du hoppas skall hända med terapin och så vidare. Björn kommer berätta hur han skulle jobba med just ditt "case" om det blir aktuellt och hur en sådan process skulle kunna tänkas spela ut sig. Det ges ingen indivuell rådgivning under bedömningssamtalet.
 

Teknisk information

Vart:
Samtalen sker antingen kliniken i Sävedalen utanför Göteborg eller online via ett videomöte på appen Zoom. Idag utgör terapi på distans ca 70% av Björns verksamhet.

När: 
Björns bokningsbara tider är mellan 10.00 och 15.30 på vardagar. 

Upplägg:
Alla former av samtal och terapier kräver tid och kontinuitet för att få rimligt förväntat resultat för dig som patient. Enskild rådgivning kan göras vid enstaka samtal.

Terapitekniker: 
Schematerapi, KBT, DBT, ACT,

Investering:
Enstaka enkel rådgivning - 2100 SEK  (inkl moms för privatpersoner - exkl moms för företag)

5 tillfällen samtalsterapi - 8995 SEK (inkl moms för privatpersoner - exkl moms för företag)

10 tillfällen samtalsterapi - 17 800 SEK (inkl moms för privatpersoner - exkl moms för företag)

Faktureras i förskott

Nuvarnade väntetid:
8-10 veckor.
Nästa möjliga start -  v 17-18

Uppdaterad: 2023-02-28

Klicka på länken nedan för att komma till bokning av bedömningssamtal.

Bedömningssamtalet sker på telefon och går ut på att vi skall ta reda på om Björn är rätt person för just dig och för att du skall ställa frågor om processen.

Klicka här >>>>