fbpx

Kurs mot stress och utmattning

Kurs mot stress och utmattning

Kurs mot stress och utmattning

Välkommen till vår självhjälpskurs om stressrelaterad psykisk ohälsa – en väg mot återhämtning och balans.

Livet kan ibland kasta oss in i en virvelvind av utmattning och stress, där det kan kännas svårt att hitta ut. Men du är inte ensam, och det finns en väg att ta dig tillbaka till välmående och balans. Med vår heltäckande och effektiva kurs får du verktygen och kunskapen du behöver för att ta kontrollen över din egen väg mot återhämtning.

Under sex veckor kommer du att upptäcka en djupare förståelse för dig själv och din situation än vad du någonsin trott var möjligt. Kursen är uppdelad i tre delar, varje del fokuserar på en viktig aspekt av din välmående.

Smärtrehab med Björn Rudman följer en trestegsprocess:

Del ett
handlar om återhämtning, belastning och skapandet av en hållbar vardag. Här får du insikter och strategier för att återhämta dig på ett optimalt sätt, samt förstå hur du kan hantera den mentala belastningen som stressrelaterad psykisk ohälsa medför.

Del två
fokuserar på din personliga utveckling. Du kommer att få möjlighet att förstå dig själv, dina behov och dina gränser på en djupare nivå. Genom denna självinsikt kan du lägga grunden för en hälsosam och balanserad tillvaro.

Del tre
ger dig konkreta verktyg och strategier för att navigera genom utmaningarna. Här får du även kunskap och strategier för att återgå till arbetet efter sjukskrivning.

Vi använder oss av beprövade metoder och tekniker från arbetsterapi, schematerapi, dialektisk beteendeterapi och kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att skapa verklig förändring.

Har du fastnat i stresspiralen och kämpar med att ta dig ur den? Har du försökt att bli frisk från utmattning utan framgång? Då är denna kurs definitivt något för dig. Genom tre träffar under sex veckor kommer du att lära dig att hjälpa dig själv och få de verktyg du behöver för att undvika att hamna i samma situation igen.

Under kursens gång kommer du att få insikt i utmattningssyndromets olika faser och lära dig mer om dess symptom, rehabilitering och tidsperspektiv. Vi kommer också att utforska bakgrunden och orsakerna till stressrelaterad psykisk ohälsa för att ge dig en djupare förståelse.

Björn Rudman kommer att guida dig genom hanteringen av stress i arbetslivet och vardagen samt ge dig verktyg för att hantera stress och konflikter i relationer. Du kommer att lära dig om betydelsen av återhämtning vid olika nivåer av stress och utmattning samt hur kroppens fysiska välmående påverkar din förmåga att hantera stress.

Björn kommer också att ge dig verktyg för att hantera de jobbiga tankar och känslor som ofta följer med stressrelaterad psykisk ohälsa, såsom skuldkänslor, dåligt samvete, låg självkänsla och ångest. Genom att integrera tekniker och resonemang från olika terapiformer hjälper vi dig att skapa en holistisk förändring.

Som deltagare i kursen får du även hemuppgifter som stärker din återhämtning och skriftligt material om återhämtning och personlig utveckling. Dessutom får du konkreta skriftliga verktyg för att minska känslostormar, ångest, stress och vardagsbelastning.

Björn Rudman är här för att stötta dig på denna resa mot ökat välbefinnande och inre balans. Genom vår kurs i egenrehabilitering mot utmattning och stressbesvär kommer du att upptäcka dina egna resurser och stärka din förmåga att skapa en hälsosam och hållbar framtid.

Ge dig själv gåvan att ta kontroll över ditt liv och börja trappstegen mot en ljusare framtid. Anmäl dig till vår självhjälpskurs idag och låt oss tillsammans skapa förändring som varar.

Datum & tid

Nästa kurstillfälle presenteras inom kort. Start under november.

Träffarna sker digitalt online genom programmet Zoom och länken kommer på mailen innan kursstart. 

Ingår

  • Tre tillfällens utbildning under sex veckor med Björn Rudman
  • Utbildningsmaterial om återhämtning
  • Utbildningsmaterial om psykologiska färdigheter
  • Utbildningsmaterial och verktyg för att hantera katastroftankar, känslostormar, relationer och mycket mer.

Kostnad

Ord. pris – 1495 SEK (inkl moms för privastpersoner, exkl moms för företag) – Faktureras på e-post och betalas innan kursstart.

Ny unik bok med Björn Rudman

En komplett handbok över Björn Rudmans heltäckande sätt att arbeta med stress och utmattning.

Ny unik bok med Björn Rudman

En komplett handbok över Björn Rudmans heltäckande sätt att arbeta med stress och utmattning.