fbpx

Föreläsning - Energi kvar EFTER jobbet

Hantera ångest - Artikel - www.bjornrudman.se

Föreläsning för företag

En föreläsning i 2 delar om mer energi efter jobbet

"Få mer energi efter jobbet - En föreläsning i 2 delar om återhämtning, stress, stresshantering och personlig livskvalitet."

Föreläsning med Björn Rudman: Förändring genom förståelse och erfarenhet

I en värld där stress och utmattning blir allt vanligare, erbjuder Björn Rudman en föreläsning som inte bara upplyser utan också transformeras. Med årtionden av erfarenhet som terapeut och författare, har Björn en unik insikt i de komplexa sambanden mellan fysisk och psykisk hälsa, stress, och utmattning. Hans föreläsningar, som är djupt rotade i personliga och professionella erfarenheter, erbjuder konkreta verktyg och strategier för att hantera dessa utmaningar, vilket gör dem oerhört relevanta för alla på en arbetsplats, inte bara HR eller ledning.

Bakgrund och Erfarenhet

Björns liv har varit en brokig resa, präglad av personliga utmaningar, inklusive att leva med ADHD och att vara förälder till barn med psykiska utmaningar. Denna personliga erfarenhet, kombinerad med hans professionella bakgrund, ger honom en djup förståelse för de ämnen han talar om. Han relaterar till sina åhörare på en mycket personlig nivå, vilket gör hans budskap än mer gripande och lättillgängligt.

Föreläsningen: Energi kvar EFTER jobbet

Björn Rudmans föreläsning ”Energi kvar EFTER jobbet” tar itu med utmaningen att behålla energi och vitalitet genom arbetsdagen och bortom. Genom teori och praktik ger han insikt i stressens natur och dess effekter på kropp och själ, och erbjuder beprövade metoder för återhämtning. Deltagarna får inte bara teoretisk kunskap utan också ett praktiskt återhämtningsprotokoll, vilket gör det lätt att omedelbart implementera det de lärt sig.

Effektiv mental och fysisk stresshantering

I sin föreläsning om effektiv mental och fysisk stresshantering delar Björn med sig av sin expertis kring de fysiska manifestationerna av stress, såsom spänningshuvudvärk och ryggproblem. Han förklarar varför återhämtning är central för ett hälsosamt liv och introducerar praktiska övningar för smärtlindring och stressreducering. Deltagarna får tillgång till en spellista med övningar som stöd för långsiktig förbättring av deras hälsa och välbefinnande.

Kvinnlig ADHD, hantering, mediciner och föräldraskap

Björns föreläsning om kvinnlig ADHD erbjuder en djupdykning i de unika utmaningar som kvinnor med ADHD står inför, särskilt när det gäller behandling, medicinering, och föräldraskap. Genom att kombinera personliga erfarenheter med fackkunskap ger han praktiska råd och strategier för att effektivt hantera vardagen med ADHD, stärka familjerelationer och hantera medicinering.

Återkoppling och referenser

Många som deltagit i Björns föreläsningar har vittnat om hur lättillgängliga och livsförändrande de är. Deltagare rapporterar om konkreta förbättringar i sin förmåga att hantera stress och utmaningar i vardagen, vilket speglar Björns förmåga att förmedla komplext innehåll på ett begripligt och tillämpbart sätt.

Om Björn Rudman

Björn Rudman är inte bara en föreläsare utan en erfaren terapeut som har ägnat sitt liv åt att hjälpa människor att navigera genom livets komplexitet. Han använder sina personliga erfarenheter och professionella insikter för att erbjuda föreläsningar som är inte bara informativa utan också djupt rörande och praktiska.

Genom att boka en föreläsning med Björn väljer du inte bara en talare, utan en partner i strävan efter att skapa en mer hälsosam och hållbar arbetsplats. Hans föreläsningar är inte bara ett tillfälle att lära sig, utan en upplevelse som motiverar, utbildar och inspirerar varje individ att omfamna positiv förändring.

Avslutning

Björn Rudmans föreläsningar är en investering i din personal och din organisations framtid. De erbjuder inte bara en djupgående förståelse för stress och utmattning utan också praktiska lösningar som kan omsättas i vardagliga handlingar. Genom att välja Björn som din nästa föreläsare tar du ett avgörande steg mot en mer medveten, hälsosam och motiverad arbetsplats.

Skicka din förfrågan

Fyll i formuläret nedan som kontaktar vi dig inom kort för vidare diskussion kring datum, plats, önskemål om ämnen och utförande etc.

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

… och få regelbundna uppdateringar och sammanfattningar av poddavsnitt, artiklar, filmer och speciella erbjudanden

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

… och få regelbundna uppdateringar och sammanfattningar av poddavsnitt, artiklar, filmer och speciella erbjudanden