fbpx

Björn Rudman är en mycket erfaren samtalsterapeut, föreläsare och författare på ämnet stressrelaterad psykisk och fysisk ohälsa.

Välkommen till vårt program för Stress och Utmattningsrehab

Vår tjänst för stress och utmattningsrehabilitering erbjuder stödjande och terapeutiska samtal med en unik blandning av metoder. Vi kombinerar arbetsterapeutisk rådgivning, kognitiv beteendeterapi, dialektisk beteendeterapi, schematerapi, relationsrådgivning, familjeterapi och vardagscoachning för att ge dig den mest effektiva behandlingen.

Högsta Prioritet: Energi och Ork


Vi sätter alltid din energi och ork i första rummet. För att kunna återhämta dig från utmattning behöver vi balansera din vardagsbelastning och återhämtning. Belastningen måste minska och återhämtningen måste öka för att du ska kunna må bra.

Belastning: Mer Än Vad Man Tror


Belastning handlar inte bara om yttre faktorer som arbete eller familj. Den kan också vara intern, där kognitiv och psykologisk stress tar ut sin rätt. Vi hjälper dig att identifiera dessa dolda stressfaktorer och arbetar tillsammans för att hantera dem.

Återhämtning: Mer Än Sömn


Återhämtning är inte bara att sova. Ibland fungerar inte återhämtningen som den ska, som ett gammalt batteri som inte laddar ordentligt. Detta är något vi kan arbeta med och förändra, så att du får tillbaka din energi.

Fokus på Nutidens Utmaningar


Vi gräver där du står. De största och mest utmanande problemen du står inför just nu är ofta de viktigaste att prata om. Tillsammans arbetar vi med dessa situationer, med hjälp av nyvunna insikter och strategier. Vardagen kommer inte stå still bara för att man genomgår utmaningar på insidan, inte ens under terapi. Därför är det viktigt att vara lyhörd och följsam som terapeut, vilket du kommer finna i Björn Rudman

Du är Viktigast i Ditt Liv


Björn kommer att hjälpa dig att förstå och betona vikten av self compassion, självkänsla och självförtroende. Att stå upp för dina egna behov är centralt, samtidigt som vi jobbar bort reflexmässiga beteenden som inte är hjälpsamma. Detta är en sällsynt inriktning hos terapeuter med inriktning på stressrelaterad psykisk ohälsa men Björn Rudman har bekräftat detta under åtskilliga år i terapirummet, att det är helt avgörande faktorer.

Hopp Trots Långvariga Problem


Även om du har haft besvär under en längre tid, finns det alltid hopp. Det finns förklaringar till varför det inte blivit bättre och dessa kan vi identifiera och arbeta med.

Onlinekurs för Flexibilitet och Långvarig Tillgång

Vår onlinekurs är utformad för att ge dig nödvändig information i din egen takt. Du har tillgång till kursen under ett helt år efter köp av rehabtjänsten. Det rekommenderas att du ser de tre första lektionerna innan du börjar ditt arbete med Björn. Därefter tittar du på den fortlöpande och tillsammans med avsnitt ur podden ”Stress och utmattning” har du ett fantastiskt material att luta dig mot mellan träffarna med Björn.

Hemuppgifter Anpassade Efter Ditt Behov


Beroende på hur processen utvecklas, kan du ibland få hemuppgifter. Dessa kan variera från att reflektera över några frågor till att dokumentera din vardag eller öva på specifika uppgifter. Alla hemuppgifter är utformade för att stödja din återhämtning.

Kostnad

För utbildningsmaterialet och 5 enskilda träffar med Björn Rudman utgår för närvarande en kostnad på 10 495 SEK (inkl moms för privatperson, exkl moms för företag). Köpet görs via bokningssidan under rubriken ”Värdekort”.

Länk till kursen skickas till den registrerade e-posten tillsammans med en värdekod för omgående uppstart.

Boka din tid för ett bedömningssamtal idag och ta det första steget mot att återfå din energi och balans i livet!


Vanliga frågor

Måste man vara utmattad för att komma till Björn?

Absolut inte! Det klart bästa vore om man kom långt innan man ens riskerade att hamna där.

Är Björn Rudman ansluten till landsting och högkostnadsskydd?

Nej det är han inte. Verksamheten är helt privat och så kommer det fortsätta vara. Vid landstingsanslutning bestämmer myndigheter hur och när man jobbar med patienter och det fungerar dåligt.

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

… och få regelbundna uppdateringar och sammanfattningar av poddavsnitt, artiklar, filmer och speciella erbjudanden

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

… och få regelbundna uppdateringar och sammanfattningar av poddavsnitt, artiklar, filmer och speciella erbjudanden