Vanliga frågor

Måste man vara sjuk eller ha någon viss nivå av dåligt för att få komma till dig?

Nej verkligen inte! Det gör absolut ingenting om du per definition inte "mår dåligt", det finns massor att arbeta med för de flesta ändå. 
När det gäller psykiatriska sjukdomar skall dessa naturligtvis behandlas inom sjukvården men det finns inget som utesluter samtal när detta är under kontroll. Skulle det vara så att jag hör något i konsultationen som låter som en grövre prykisk ohälsa och utanför min kompetens så kommer jag säga detta och rådge att man söker konventionell vård först. 

Kan man remitteras till dig?

Nej jag ligger inte under landstinget på något vis så remisser ur det perspektivet är inte nödvändiga. Vem som helst får komma till mig 

Gäller högkonstandsskyddet hos dig?

Nej. Jag är inte ansluten till landstinget utan en helt privat verksamhet och därmed gäller inte högkostnadsskyddet heller.

Gäller mina friskvårdspengar för dina tjänster?

Vad dina friskvårdspengar får går till är faktiskt upp till din arbetsgivare. Jag har flera patienter som arbetsgivare betalar för och mina fakturor fungerar bokföringstekniskt även som kvitton då moms och organisationsnummer är specificerade. 
Jag är inte ansluten till "friskvårdskuponger", Benify eller liknande plattformar. 

Då mina tjänster är av vårdande natur och absolut kan anses bidra till att hålla en anställd ifrån sjukskrivning eller hjälpa tillbaks en anställd från sjukskrivning så är det även avdragsgillt för bolaget ur det perspektivet.