Workshop för företag om stress och utmattning - Om balansen mellan belastning och återhämtning

workshop på ämnet modererad av Björn Rudman

Workshop med Björn Rudman - Vad är stress för dig? Workshop med Björn Rudman - Vad är stress för dig?

Välkommen till Björn Rudman, din professionella partner för workshops om stress och utmattning för företag och personalansvariga!

Vi erbjuder skräddarsydda workshops som hjälper till att identifiera och hantera stress och utmattning på arbetsplatsen.

Våra workshops är utformade för att hjälpa företag och personalansvariga att förstå de olika faktorer som bidrar till stress och utmattning, samt ge praktiska verktyg för att hantera och förebygga dessa utmaningar. Vi tar hänsyn till både individuella och organisationella faktorer, såsom arbetsbelastning, arbetsmiljö och kommunikation.

Vi arbetar med er för att skapa en workshop som passar era specifika behov och utmaningar. Genom att kombinera teori med praktiska övningar och gruppdiskussioner, skapar vi en interaktiv och engagerande lärandemiljö för att främja förståelse och utveckling.

Våra workshops är lämpliga för både små och stora företag och kan anpassas efter era tidsramar och budget. Vi arbetar också med er för att säkerställa att de anställda har tillgång till de resurser och stöd som de behöver för att hantera stress och utmattning i sin vardag.

Kontakta oss idag för mer information om våra workshops om stress och utmattning för företag och personalansvariga. Vi ser fram emot att arbeta med er för att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö för alla anställda.

Deltagarna får bland annat med sig 
- Verktyg för effektiv återhämtning
- Verktyg för att övervaka och hålla ner belastningen
- Verktyg för att hushålla med energin över dagen
- Verktyg för hållbart och stressförebyggande insatser på arbetsplatsen på chefsnivå (i de fall deltagarna är chefer)
- Verktyg för hållbart och stressförebyggande insatser på arbetsplatsen för arbetstagare

Den exakta utformningen av workshopen för offerering tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för deltagarna.

Använd formuläret nedan för att skicka en föreläsningsförfrågan

  • Vi ringer upp och frågar med för att prata vidare om upplägg
  • Lokalt eller digitalt? Vart i landet?
  • Specifikt datum eller flexibelt men under tidsperiod?

Urval av tidigare beställare: