FöretagsFöreläsning med Björn Rudman
- ENERGI KVAR EFTER JOBBET -

Föreläsningar OM stress, belastning och ÅTERHÄMTNING.

Björn Rudman, föreläsare Björn Rudman, föreläsare

Välkommen till Björn Rudmans föreläsningar om stressrelaterad ohälsa, utmattningssyndrom och företagshälsa. Björn Rudman är en erkänd expert inom området och erbjuder föreläsningar som riktar sig till både företag och personalansvariga.
Stressrelaterad ohälsa är ett allt vanligare problem på arbetsplatser idag och kan leda till utmattningssyndrom. Detta kan i sin tur leda till sjukskrivningar och produktionsbortfall, vilket kan ha negativ inverkan på både företagets ekonomi och personalens välbefinnande.
Björn Rudman har arbetat med stresshantering och företagshälsa i över 20 år och har hjälpt många företag att förebygga stressrelaterade problem och att hantera dem när de uppstår. Hans föreläsningar är inte bara informativa utan även interaktiva och engagerande.

Genom att boka en föreläsning med Björn Rudman kan ni lära er om stresshantering och företagshälsa på ett lättförståeligt sätt. Ni kommer att lära er att känna igen tidiga varningssignaler på stressrelaterad ohälsa och få verktyg för att hantera stress på ett hälsosamt sätt. Detta kan leda till minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet på arbetsplatsen.
Björn Rudmans föreläsningar är skräddarsydda för era specifika behov och önskemål. Han kan hålla föreläsningar på plats hos er eller på en annan lämplig plats. Björn Rudman är även tillgänglig för individuell coaching och rådgivning.

Kontakta Björn Rudman genom formuläret nedan för att boka en föreläsning eller för att få mer information om hur han kan hjälpa er att förbättra er företagshälsa och hantera stressrelaterade problem på arbetsplatsen.

Använd formuläret nedan för att skicka en föreläsningsförfrågan

  • Vi ringer upp för att fråga mer och prata vidare om upplägget.
  • Lokalt eller digitalt?
  • Specifikt datum eller flexibelt men under tidsperiod?

Urval av tidigare beställare: