fbpx

Bonusmaterial till boken ”Det är inte ditt fel att du är trött” av Björn Rudman

Hantera ångest - Artikel - www.bjornrudman.se

Bonusmaterial till boken ”Det är inte ditt fel att du är trött” av Björn Rudman

Tack för att du valt att ge mig ditt förtroende genom att förhandsboka min bok ”Det är inte ditt fel att du är trött”. Det betyder oerhört mycket för mig. Därför är jag glad att kunna erbjuda dig detta bonusmaterial, en handledning i tre delar som hjälper dig att gå från teori till praktik i vardagen.

Registrera din epost i formuläret. Då kommer all information du behöver för att kunna se kursdelarna att skickas till dig den 23 augusti, samma dag som boken släpps i butik.

Om du missat att beställa boken i förköpet eller vill ge en present av omtanke till en vän,  klicka tillbaka dig till Bokus.com här. Självklart signerar jag också böckerna som förbokas.

Ta hand om dig vännen.

/Björn

Anmälan

Anmäl dig till bonusmaterialet genom att fylla i formuläret nedan

Lektion 1: Att balansera din energi

I denna första lektion tar vi ett steg vidare från det första kapitlet i boken och fokuserar på praktiska metoder för att inventera och balansera din energi. Du kommer att introduceras till VIT-verktyget, en enkel men kraftfull metod för att identifiera och minska de dagliga stressfaktorerna. Denna session är designad för att ge dig konkreta verktyg för att öka din livskvalitet och kapacitet i vardagen.

Lektion 2: Konsten att återhämta sig

I denna lektion utforskar vi teman om återhämtning som diskuteras i bokens mittsektion. Vi kommer att gå igenom vanliga utmaningar i återhämningsprocessen och hur du kan övervinna dessa. Sessionen är fylld med praktiska råd och steg-för-steg-instruktioner som hjälper dig att effektivt initiera och underhålla en hållbar återhämningsprocess, oavsett vad livet kastar i din väg.

Lektion 3: Kost och träning utan bakslag

Den sista lektionen fokuserar på din fysiska hälsa, specifikt hur du bäst kan närma dig träning och kost för att stödja din totala energinivå och undvika bakslag i din återhämtning. Vi går igenom de kritiska aspekterna av en balanserad kost och säkra träningsrutiner som stärker både kropp och sinne. Du får tillgång till insikter om hur du kan skapa en livsstil som ständigt förser din kropp och hjärna med det bränsle de behöver för att må bra.

Vanliga frågor

Är lektionerna helt gratis?

Ja, lektionerna ingår för alla som förbeställer boken via Bokus.se.

Vart tittar man på bonusmaterialet?

Kursen ligger på utbildningssidan www.stressrehabonline.se som är Björn Rudmans utbildningsplattform.

Hur länge har man tillgång till materialet på kurssidan?

Bonusmaterialet är tillgängligt två månader efter att det visats för dig första gången.

....

Ny unik bok med Björn Rudman

En komplett handbok över Björn Rudmans heltäckande sätt att arbeta med stress och utmattning.

Ny unik bok med Björn Rudman

En komplett handbok över Björn Rudmans heltäckande sätt att arbeta med stress och utmattning.